Rukomet

Banjaluka i Cepelin najbolji u Laktašima

Banjaluka i Cepelin najbolji u Laktašima
Foto: N.N. | Banjaluka i Cepelin najbolji u Laktašima

Škola Rukometa Banjaluka u kategoriji igrača generacija 2009/2010. i Rukometni klub Cepelin iz Cazina (2007/2008.) pobjednici su Prvog "Laktaši Handball cupa" koji je održan u nedjelju.

Banjalučki tim je u finalnom okršaju nadigrao vršnjake i sugrađanine iz Borac M:tela sa 10:6 dok je u utakmici za treće mjesto Teslić bio bolji od prnjavorske Sloege (10:9).

Domaćin turnir RK Laktaši 2020 zauzeli su petu poziciju do koje su došli nakon pobjede nad Čelincem (9:8). Za najboljeg igrača na turniru generacija 2009/2010. proglašen je Vladan Jovičić (Teslić), najbolji strijelac je Petar Drobnjak (Banjaluka) a golman Vukašin Branković (Borac M:tel).

Do pehara u kategoriji igrača 2007/2009. godišta Cepelin je stigao jer je u finalnom okršaju nadigrao Školu rukometa Banjaluka (18:11). U meču za treću poziciju Laktaši 2020 su nadigrali Slogu iz Prnjavora (10:14) a peta je Bijeljina nakon trijumfa nad Srednjoškolcem (11:7.

U utakmici za sedmo mjesto Borac M:tel je nadigrao Teslić 12:6. Najbolji igrač je Kosta Lukač (Banjaluka), najbolji strijelac Saša Drobnjak (Borac M:tel) a golman Faris Čaušić (Cepelin).

"Čestitamo svima na odigranom turniru i zahvalni smo što ste svojim učešćem dali doprinos razvoju rukometa u Laktašima. Vidimo se iduće godine u još većem broju", saopštili su iz RK Laktaši 2020 zahvalivši se na velikoj podršci i pomoći Opštini Laktaši, Turističkoj organizaciji i Sportskoj dvorani Laktaši u kojoj su rukometne nade imali šansu da pokažu svoje vještine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije