Rukomet

Borac m:tel ubjedljiv nad Škofja Lokom

Borac m:tel ubjedljiv nad Škofja Lokom
Foto: N.N. | Borac m:tel ubjedljiv nad Škofja Lokom

Rukometaši Borca m:tel, ubjedljivom pobjedom nad Škofja Lokom 32:23, revanširali su se danas, u dvorani "Borik", slovenačkom prvoligašu za jučerašnji minimalan poraz koji su doživjeli u Prijedoru.

Od početka su igrači Mirka Mikića nametnuli svoj tempo i, bez nekolicine najiskusnijih, Ljubišića, Ćelića, Dakića, Daničića, kao i mladih Kneževića i Dragičevića, iz minuta u minut povećavali prednost, koja je na isteku prvog poluvremena iznosila plus devet, 19:10.

Na golu je odlično branio Slađan Subotić, koji je uspio i upisati se u strijelce, pogodivši mrežu protivnika sa svog gola, a oko 100 navijača na noge su, atraktivnim potezima, dizali momci u crveno-plavom.

Kao i u jučerašnjoj utakmici, gosti su bolje otvorili nastavak susreta i serijom 4:1, u 40. minutu smanjuju na 20:14.

U tim trenucima igrači Škofja Loke iskoristili su priliku, jer je Mikić na teren poslao većinu mladih igrača, članova drugog tima, i u narednig šest minuta prilaze na minus tri, 21:18.

U posljednjih 10 minuta ušlo se sa istom razlikom, 24:21, ali tada osvajači Kupa BiH ubacuju u brzinu više i bilježe zasluženu, ubjedljivu pobjedu.

U domaćem timu najefikasniji su bili, najmlađi igrač danas, Luka Perić i Brazilac Guilherme Linhares de Souza sa po pet pogodaka, dok je jedan manje dao Bojan Rađenović.

Među gostujućim igračima, niko nije postigao više od tri pogotka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije