Rukomet

Bregar i Stoiljković zadovoljni zbog pobjede

Bregar i Stoiljković zadovoljni zbog pobjede
Foto: Facebook | Bregar i Stoiljković zadovoljni zbog pobjede

ZRENJANIN - Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je da je zadovoljan što je tim ostvario pobjedu na startu kvalifikacije ua Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Selekcija Srbije ubjedljivo je savladala Tursku 36:27 u prvoj utakmici kvalifikacija EURO 2022.

"Jedino što je dobro je pobeda, dobro je to što smo rotirali i da smo igrali sa svih 16 igračica. Počeli smo prvo poluvreme veoma dobro, neki segmenti igre nisu bili kakvi bi trebalo da budu - odbijene lopte, vraćanje nazad, tako da je Turska uspela da postigne neke lake golove, što ne bi trebalo da se dešava. U drugom poluvremenu smo hteli da odigramo malo bolje odbranu, ali to nije išlo sve kako treba. Ukratko, sve osim pobede je u redu, Aleksandra Stamenić je postigla prvi gol za seniorski tim. Odmah se okrećemo utakmici sa Islandom", rekao je Bregar, penosi sajt Rukometnog saveza Srbije.

Kapitenka Jovana Stoiljković kaže da je bilo dobrih i loših perioda u igri.

"Pokušali smo da ispoštujemo to što smo do sada radili, da igramo dobro u odbrani i da u napadu ispoštujemo to što je selektor tražio od nas. Bilo je i dobrih i loših trenutaka, ali s obzirom da smo kratko na okupu utisak je da je ovo bila pozitivna utakmica za nas. Srećna sam što smo pobedili i nastavljamo kvalifikacije u istom duhu", poručila je Stoiljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije