Rukomet

Darko Savić ponovo oduševio, ovaj put iznenadio je Trebinjce

Darko Savić ponovo oduševio, ovaj put iznenadio je Trebinjce
Foto: N.N. | Darko Savić ponovo oduševio, ovaj put iznenadio je Trebinjce

Direktor ženskog Rukometnog kluba Borac Darko Savić napravio je još jedan potez vrijedan hvale.

Istaknuti sportski radnik koji godinama daje veliki doprinos za dobrobit bh. rukometa i koji je godinama unazad često častio klubove širom BiH prigodnim poklonima, sada je iznenadio sve u Rukometnom klubu Leotar. 

Naime, Savić je poklonio 100 šalova sa obilježjem trebinjskog kluba koji je ove godine ispisao istoriju igranjem na međunardnoj sceni. 

„Direktor ženskog Rukometnog kluba "Borac" i vlasnik firme "Savić investgradnja" Darko Savić poklonio nam je 100 šalova sa obilježijima našeg Kluba. Ovo je jedan u nizu poklona za naš Klubu od gospodina Darka Savića. Darko je veliki sportski radnik, čovjek i prijatelj našeg Kluba što pokazuje svojim dijelima. Hvala Darku na ovome divnom gestu“, saopštio je Leotar. 

Savić je takođe putem društveni mreža istako da su rukometaši Leoatra zaslužili da ih obraduje. 

„Uprava kluba Rukometni klub Leotar i igrači Leotara su svojim zalaganjem na terenu i van njega zaslužili da ih obradujem sa malim znakom pažnje i sa željama da uđu u novu godinu sretni i zadovoljni kako bi nastavili pružati partije kao što su pružali u ovoj za njih istorijskoj sezoni“, poručio je direktor “osica“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije