Rukomet

Donacija za "crveno-plave": Autoputevi RS uz RK Borac m:tel

Donacija za "crveno-plave": Autoputevi RS uz RK Borac m:tel
Foto: RK Borac m:tel | Donacija za "crveno-plave": Autoputevi RS uz RK Borac m:tel

Rukometni klub Borac:mtel iz Banjaluke dobio je donaciju od preduzeća Autoputevi Republike Srpske.

"Ono što me posebno iznenađuje jeste entuzijazam članova Uprave i njihova odlučnost da i danas dosegnu nekadašnje visine. Prepoznaje se ta želja i htijenje ljudi, koji u ovu priču ne ulažu samo svoje vrijeme i novac, već i ogromnu emociju", naveo je Nedeljko Ćorić, vršilac dužnosti direktora Autoputevi Republike Srpske tokom današnje posjete "crveno-plavima" gdje se upoznao o istorijatu i slavnom putu ovog sportskog kolektiva.

Autoputevi Republike Srpske namjeravaju da ostvare saradnju sa uspješnim sportskim kolektivima u RS a nema sumnje da Borac zaslužuje podršku.

"Trudićemo se da i danas, i ubuduće, podijelimo sve njihove uspjehe i da im poželimo da dostignu zacrtane ciljeve, ali i da se kompletna zajednica na neki način malo više okrene ka sportu i djeci, da shvatimo važnost sporta", dodao je Ćorić.

 

Predsjednik Rukometnog kluba Borac Igor Jovanović zahvali se na donaciji i lijepim riječima.

"Hvala za pomoć i podršku koju nam pružaju Autoputevi Republike Srpske. Ovo je idealna prilika da poželim uspješnu sezonu, kako Rukometnom klubu Borac, tako i Fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine, na čijem je čelu Ćorić". naveo je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije