Rukomet

Gradonačelnik čestitao uspjeh trebinjskim rukometašima

Gradonačelnik čestitao uspjeh trebinjskim rukometašima
Foto: Vesna Duka | Gradonačelnik čestitao uspjeh trebinjskim rukometašima

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić čestitao je, organizujući za njih prijem, istorijski uspjeh rukometašima “Leotara” nakon pobjede protiv ekipe "Maglaja", na koji način su ovjerili treću poziciju na tabeli i plasman u EHF Ligu Evrope.

Napominjući da je ovo drugo po jačini takmičenje evropskog klupskog rukometa, Ćurić ga je nazvao istorijskim za RK Leotar.

"Sve uspjehe treba zajedno da proslavljamo, ali isto tako, kada je u određenom trenutku naišao i neuspjeh - i tu treba da budemo složni i jedinstveni", istakao je Ćurić, dodavši da ovakvi rezultati daju samo dodatni vjetar u leđa inicijativi da se gradi nova Sportska  dvorana u Trebinju i da je ovo prilika da se na to podsjete i svi oni koji su obećali podršku, poput predsjednika RS, predsjednika Vlade RS, direktora Elektroprivrede RS, ali će dio sredstava obezbijediti i gradska uprava.

Rukometaš "Leotara" Aleksandar Milojević zahvalio se na podršci koju je Gradska uprava davala klubu u proteklih deset mjeseci.

"Nadamo se da smo ispunili očekivanja, ali se nadamo i još većoj podršci sljedeće sezone jer imamo kvalitetan sastav i možemo da napredujemo još više", kazao je Milojević.

Na ovom prijemu, kao i konstantnoj podršci Grada, zahvalio se i Stevan Bekan, predsjednik Upravnog odbora kluba.

"Ovo je uspjeh svih nas, dijelimo ga i sa gradskom administracijom, svim građanima Trebinja, sponzorima, prijateljima, jer sami sigurno ne bismo uspjeli. Ovo nije prvi put da proslavljamo uspjeh, sastajali smo se i do sada i proslavljali naše rezultate. I nadam se da ćemo ovako nastaviti i sljedeće sezone i podizati ljestvicu na gore", kazao je Bekan.

On je naglasio da je najvažnije ispuniti misiju da se sportom bavi što više djece da bi bilo što više zdravog odrastanja a što manje korištenja mobilnih telefona i igrica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije