Rukomet

Hit poziv na meč u Zagrebu: "Četvrti po redu ali nije Aleksandra Prijović"

Hit poziv na meč u Zagrebu: "Četvrti po redu ali nije Aleksandra Prijović"
Foto: RK Zagreb | Hit poziv na meč u Zagrebu: "Četvti po redu ali nije Aleksandra Prijović"

Rukometaši Zagreba će u sklopu 4. kola Lige šampiona u zagrebačkoj "Areni" dočekati danski Alborg kojeg predvodi slavni Mikel Hansen a fizoterapeut hrvatskog kluba je na zanimljiv način pozvao publiku da u što većem broju dođe na utakmicu.

Ovih dana u hrvatskoj javnosti jedna od top tema je serija koncerata srbijanske folk zvijezde Aleksandre Prijović a fiziotereput Damir Kajba je iskoristio priliku da na šaljiv način nagovori sugrađane da napune zagrebačku "Arenu".

''Četvrti po redu! Dođi u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige prvaka sa Alborg, kojeg predvodi jedan od najboljih igrača svijeta, Mikel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam osobno slušam takvu glazbu) napuniti 'Arenu Zagreb"' za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten 'Arene', kako bismo pogurali naše dečke da probaju osvojiti važne bodove. Za one neodlučne, čuo sam iz prve ruke da će Aleksandra biti na tekmi, pa je to prilika za fanove da se slikaju i uzmu autograme. Što bi rekao moj prijatelj Vedran Mioč, laku noć Hrvatska ili Rvacka, svejedno!!! Utakmica je u četvrtak 12.10. u 18.45  sati. Prvih 100 koji dođu imaju za nagradu osjećaj da sport još nije umro.... ULAZNICE BESPLATNE!!!", naveo je Kajba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije