Rukomet

Hitne reakcije predstavnika RS RS po pitanju rukometa u BiH

Hitne reakcije predstavnika RS RS po pitanju rukometa u BiH
Foto: N.N. | Hitne reakcije predstavnika RS RS po pitanju rukometa u BiH

Usljed haotičnog stanja u rukometu BiH, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević sazvao je hitan sastanak na kojem će prisustovati predstavnici šest muških klubova i četiri ženska kluba iz Premijer lige BiH, predstavnici Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH iz RS, pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS Mario Đuran i Komesar Premijer lige Srđan Jović, saopšteno je iz RS RS.

"Želim da iznesem problematiku povodom početka nove sezone u Premijer ligi BiH za rukometaše i rukometašice. Važno je da čujem mišljenja svih koji su pozvani na sastanak. Uputio sam i dopis za elektronsku sjednicu Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske, na kojoj ću sve upoznati sa situacijom i tražiti prijedloge i sugestije za dalje, kako bismo imali uvijek jedinstven stav. Uvijek sam za dogovor i napredak, nikad za isključivost , ali takođe neću dozvoliti da se ide na štetu interesa RS RS, a to ću zahtjevati i od ostalih članova Upravnog odbora iz RS", rekao je Marinko Umičević, predsjednik RS RS i dodao:

"Nadam se konkretnim prijedlozima, iako je za rješavanje problema potrebno da se druga strana očituje, a da se potom izvedu zaključci. Najvažnije da su zaključci u korist rukometa, a ne na štetu bilo koga."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije