Rukomet

Hrvatski rukometni savez komentarisao hapšenje Denisa Buntića

Hrvatski rukometni savez komentarisao hapšenje Denisa Buntića
Foto: HRS | Hrvatski rukometni savez komentarisao hapšenje Denisa Buntića

Hapšenje proslavljenog hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića (40) neprijatno je iznenadilo širu javnost, ali i Hrvatski rukometni savez (HRS).

Naime, nacionalni dres nosio je od 2005. do 2018, a pritom je osvojio dva svjetska srebra, evropsko srebro i bronzu te olimpijsku bronzu. Igrao je za klubove kao Ademar Leon, Kielce i Pick Szeged te se može reći da je imao vrhunsku karijeru.

"O ovome smo doznali iz medija. Dok je bio član naših selekcija, nikada nije pokazivao posebnu agresivnost, osim one na sportskom terenu u žaru borbe. Isto tako nikada nije spominjao nikakvo oružje, a kamoli da ga posjeduje", rekao je portparol HRS-a Drago Ćosić pa dodao:

"Savez najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja, a posebno obiteljsko nasilje", javlja N1.

Nakon što je ispitan, Buntiću nije određen pritvor, a portalu Bljesak.info se javila njegova supruga Klara Buntić koja je razočarana odlukom Općinskog suda u Ljubuškom i, kako kaže, strahuje za vlastiti život.

"Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, ostao bi u pritvoru. Tu je oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola", rekla je Klara pa dodala kako je u jednom trenutku "zatvorila oči i rekla što bude, bude".

Povezana vijest:

Buntićeva supruga medijima ustupila audio snimak napada: "Ako me ubije, bar ću imati dokaz"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije