Rukomet

Ismihana Đelihodžić: Dolazak u Borac ispunjenje dugogodišnje želje

Ismihana Đelihodžić: Dolazak u Borac ispunjenje dugogodišnje želje
Foto: N.N. | Ismihana Đelihodžić po dolasku u Banjaluku: Dugogodišnja želja mi je ispunjena

Ženski rukometni klub Borac najaktivniji je na tražištu ovoga ljeta. Nakon dolaska Anđele Stojanović, Isidore Kršić i Sare Majkić, banjalučki klub je angažovao i talentovanu Ismihanu Đelihodžić (18).

Dojučerašnja pivotkinja ekipe Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, u koju je pristupila još kao trinaestogodišnjakinja, nije krila sreću što karijeru nastavlja u gradu na Vrbasu. Posljednje dvije sezone bila je neizostavan član prve ekipe, a sjajne igre preporučile su je višestrukom prvaku BiH. Direktor "osica" Darko Savić nije želio ništa prepuštati slučaju te je veoma brzo pronašao zajednički jezik s ljudima iz Sloge kako bi perspektivnu igračicu doveo u redove Borca. 

"Moj dolazak u Borac je ispunjenje dugogodišnje želje, do čega su me doveli rad i trud te svakodnevni treninzi. Zaigrati za Borac znači dobiti priliku da učim i igram s najboljima, da napredujem i razvijam se u svijetu rukometa", prvi su utisci osamnaestogodišnje rukometašice po dolasku u Banjaluku.

Ismihana je prijatno iznenađena prijemom u banjalučkom premijerligaša te se nada da će ispuniti očekivanja ambiciozne Borčeve uprave, koja već od naredne sezone cilja najveće domete.

"Borac mi je pružio lijepu dobrodošlicu i doček, učinivši da se od prvoga dana osjećam kao da sam u svom matičnom klubu, te im na tome od srca zahvaljujem", ističe Đelihodžićeva i dodaje:

"Ekipa je uigrana i vrijedna, a uz još neka pojačanja definitivno ćemo se naći u borbi za trofej."

Osim sportske karijere, Ismihanu u Banjaluci očekuju i studetske obaveze. Naglašava da je spremna za sve izazove koje je u narednom period očekuju.

"Osim novog kluba, novo iskustvo i izazov za mene će biti i studiranje, jer sam ove godine upisala medicinski fakultet u Banjaluci, ali vjerujem da ću uz dobru organizaciju uspjeti dati svoj maksimum na obje strane", zaključila je nova mlada Borčeva nada.

Podsjetimo, sezona 2019/2020. Premijer lige BiH u obje konkurencije još nije zvanično zaključena i još se ne zna konačan spisak ekipa za sezonu 2020/2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije