Rukomet

Konzum svoje kupce vodi u Norvešku na Evropsko rukometno prvenstvo

Konzum svoje kupce vodi u Norvešku na Evropsko rukometno prvenstvo
Foto: N.N. | Konzum svoje kupce vodi u Norvešku na Evropsko rukometno prvenstvo

Istorijski rezultat Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se prvi put plasirala na evropsko prvenstvo s ponosom su dočekali u kompaniji Konzum. Ideja da Konzumovi kupci budi dio ove velike i značajne sportske priče rezultirala je velikom nagradnom igrom "Konzum te vodi na Euro", koja u Konzumu počinje 1. novembra.

"Sigurni smo da veliki broj naših vijernih kupaca želi direktno sa tribina bodriti našu rukometnu reprezentaciju, te smo odlučili 10 najsretnijih nagraditi putovanjem u Norvešku na rukometnu utakmicu Norveška – BiH, koja će se igrati u Trondheimu 10.januara naredne godine. Vjerujemo da će to za njih biti nezaboravno iskustvo", izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketinga Konzuma.

Namjera Konzuma je omogućiti što većem broju kupaca da učestvuju u nagradnoj igri, te su propozicije i uslovi za učešće vrlo jednostavni. Dovoljno je da kupac na računu za obavljenu kupovinu u Konzumu ima bilo koja tri proizvoda partnera projekta koji su objavljeni u Konzumovom katalogu ili da račun ima vrijednost 20 KM ili više, te da posebni kod sa računa pošalje SMS porukom na broj 091 212 414 jedinstven za sve mobilne mreže u BiH.

"Nastojali smo sretnim dobitnicima omogućiti da bezbrižno putuju bez dodatnih troškova i uživaju kako u sportskom spektaklu naše rukometne reprezentacije tako i u obilasku Norveške. Putovanje obuhata tri noćenja u Trondheimu, avio karte sa svim plaćenim taksama i transferima, plaćene poreze i naravno ulaznicu za utakmicu. Iskoristio bih priliku zahvaliti se svim našim partnerima koji su prepoznali značaj ovog projekta, a našim kupcima poželjeti mnogo sreće u nagradnoj igri", dodao je Arnautović.

Osim 10 putovanja u Norvešku, učesnici imaju prilku osvojiti i druge vrijedne nagrade, a to su 20 poklon vaučera u vrijednosti 100 KM za kupovinu sportske opreme u prodavnicama Sport Vision, 50 poklon vaučera u vrijednosti 50 KM za kupovinu u Konzumu i 50 poklon paketa proizvoda Konzumovih trgovačkih marki.

Nagradna igra će trajati do 30. novembra, a javno izvlačenje sretnih dobitnika će biti upriličeno 6. decembra u Konzum prodavnici u BBI centru u Sarajevu. Svi koji žele mogu prisustvovati izvlačenju dobitnika i prvi saznati imena putnika za Norvešku, ali i imena dobitnika 120 drugih vrijednih nagrada.

Detaljna upustva za učestvovanje u nagradnoj igri kao i sve ostale informacije dostupne su na www.konzum.co.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije