Rukomet

Pratite nas na Google news

Kup Republike Srpske podići na još veći nivo

Kup Republike Srpske podići na još veći nivo
Foto: N.N. | Kup Republike Srpske podići na još veći nivo
Goran Karać

Upravni odbor Rukometnog saveza Republike Srpske na današnjoj sjednici i definitivno je potvrdio da će m:tel Prva liga za rukometaše početi 14. septembra dok će sedam dana kasnije startovati i dame.

Odlučeno je da takmičenje u Kupu Republike Srpske počne polovinom oktobra tekuće godine i da svi klubovi moraju nastupiti u ovom eminentnom takmičenju.

"Želimo da Kup RS podignemo na još veći nivo. I ovog puta u završnici nastupiće četiri kluba, ali će ovog puta poraženi iz polufinala igrati za treće mjesto te ćemo obezbijediti nagrade i za trećeplasirane u kup takmičenju", poručio je Marinko Umičević, predsjednik Upravnog odbora Rukometnog saveza RS.

Na sjednici je bilo govora i o Omladinskoj ligi koja će početi prvog vikenda oktobra a kako je navedeno u takmičenje će biti uključeno 60 ekipa.

Nepoznato je šta će biti sa drugom ligom jer se još ne zna da li će Laktaši igrati na zapadu ili će umjesto njih biti uvrštena druga ekipa dobojske Sloge.

Kod dama trenutno imaju samo dva kluba: Derventa i Srbac i njima će biti ponuđeno da igraju u prvoligaškom rangu takmičenja.

Staša Košarac, predsjednik Komisije za međunarodne odnose i član UO RS RS upoznao je članove rukovodstva Saveza o sastanku sa rukovodstvom RS Srbije.

On je napomenuo kako je delegacija RS sjajno primljena u Beogradu i da je tom prilikom dogovoreno odigravanje Svesrpskog kupa koji je planiran za 21. i 22. decembar tekuće godine na Palama. Košarac je naglasio kako će naredni sastanak biti sa vodećim ljudima Rukometnog saveza Crne Gore.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije