Rukomet

Ljubišić: Previše respekta prema rivalu, u “Boriku” ćemo ostaviti “srce na terenu”

Ljubišić: Previše respekta prema rivalu, u “Boriku” ćemo ostaviti “srce na terenu”
Foto: N.N. | Ljubišić: Previše respekta prema rivalu, u “Boriku” ćemo ostaviti “srce na terenu”

Rukometaši Borac M:tela smatraju da su sa previše respekta ušli u duel sa ekipom ĆSM Bukurešti i da obećavaju da će u subotu u revanš utakmici četvrtfinala Čelendž kupa ostaviti “srce na terenu”.

Banjalučani su večeras u Bukureštu izgubili rezultatom 19:25 (7:16), uz mnogo bolju igru u drugom poluvremenu.

“Mislim da smo ušli u utakmicu sa prevelikim respektom prema protivniku. Oni jesu dobra ekipa, imaju pet igrača koji su ove godine igrali Svjetsko prvenstvo. Međutim, previše smo ih respektovali i na poluvremenu smo rekli sami sebi da to nismo mi i da možemo puno bolje. I jesmo bili bolji, mogli smo još malo spustiti razliku, ali neće im biti lako u 'Boriku'. To obećavam u svoje, u ime saigrača i stručnog štaba. Moraće dobro da se potrude ako žele da prođu dalje. Znam da ćemo ostaviti srce na terenu i nadam se da ćemo uz pun 'Borik' napraviti malo čudo”, rekao je Bojan Ljubišić, goman Borca koji je upisao 12 odbrana.

Osim respekta prema ekipi koja ima i više od 10 puta veći budžet od Borca i koja je selektovana da se bori za osvajanje Čeledž kupa i da se bori za trofej u Rumuniji, na nešto lošiju igru uticao je i umor jer u posljednje vrijeme Banjalučani imaju gust raspored utakmica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije