Rukomet

"Molson Coors BH" i brend Jelen pivo sponzori RK Borac M:tel

"Molson Coors BH" i brend Jelen pivo sponzori RK Borac M:tel
Foto: N.N. | "Molson Coors BH" i brend Jelen pivo sponzori RK Borac M:tel
Goran Karać

Rukometni klub Borac M:tel, kompanija "Molson Coors BH" i brend Jelen Pivo potpisali su danas u Banjaluci ugovor o trogodišnjoj saradnji

"Ovo je saradnja dva poznata brenda. 'Molson Coors' je pravi primjer kako jedna kompanija može da bude uspješna a u isto vrijeme i društveno dogovorna. Drago nam je što smo nakom višemjesečnih pregovora na obostrano zadovoljstvo dogovorili saradnju na tri godine sa tendecijom da se ona nastavi nakon isteka ugovorne obaveze. Osim toga 'Molson  Coors BH' će dati dodatna sredstva za kao premije za dobre rezultate. Nema sumnje da će ovo Borcu biti veliki vjetar u leđa i mnogo će značiti našoj mladoj ekipi,. Ovo je sjajan početak saradnje za koju ne sunnjam da će biti itekako uspješna", kazao je Vladimir Branković, direktor Borac M:tela.

Vladimir Rosić, senior marketing menadžer "Molson Coors BH" kaže da ova kompanija već dugi niz godina pruža kontinuiranu podršku različitim sportskim aktivnostima, te mnogobrojnim domaćim sportskim udruženjima i klubovima.

"Saradnja sa RK Borac M:tel je od izuzetnog značaja za 'Molson Coors BH', kao i za brend Jelen pivo. Ovaj klub sa veoma dugom sportskom tradicijom, kvalitetnim rezultatima, te uspješnim igračima i sjajnom publikom zaslužuje podršku, kako bi ostvario još veći uspjeh na terenu. Borac je simbol grada i vjerujemo da će u uz pomoć ovakvih aktivnosti njegovi rezultati biti još bolji. Osim toga kroz marketinško-prodajne aktivnosti podržaćemo simapatizere i navijače Borca. Nadam se da ćemo svi zajedno u ovim izazovnim vremenima pomoći klubu da ostvari dobre rezultate na svim nivoima", kazao je Rosić.

Igor Jovanović, član upravnog odbora RK Borac M:tel koji je zadužen za marketing poželio je kompaniji "Molson Coors BH" dobrodošlicu izrazivši zahvalnost za podršku klubu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije