Rukomet

Mozzart i ove godine uz mlade rukometaše na Jahorini

Mozzart i ove godine uz mlade rukometaše na Jahorini
Foto: Ustupljena fotografija | Mozzart i ove godine uz mlade rukometaše na Jahorini

Na Jahorini, poznatoj olimpijskoj ljepotici, uspješno je završen "Rukometni kamp Jahorina 2022”. Šesti po redu kamp, u organizaciji Rukometnog kluba Bijeljina i uz podršku Rukometnog saveza RS, okupio je 130 dječaka i djevojčica iz devet klubova iz BiH i Srbije.

Mladi rukometaši su imali priliku da stiču nova znanja od rukometnih stručnjaka, a podršku im je i ove godine pružila kompanija Mozzart.

"Uspješnu saradnju sa kompanijom Mozzart imamo već dvije godine. Veoma smo zahvalni što su nam i ove godine bili sponzor i što su nas podržali u želji da mladim naraštajima prenosimo znanja i vještine iz oblasti rukometa. Nadamo se nastavku ove kvalitetne saradnje", kaže Obrenko Miljković, direktor Rukometnog kampa Jahorina.

Na otvorenim terenima na planini i u sportskoj sali na Palama tokom sedam dana vrijedno je treniralo više od 130 mladih rukometnih nada. Sa njima su radili vrhunski treneri iz BiH, Srbije i Hrvatske, pa su imali prilku da od iskusnih rukometaša nauče brojne vještine.

Ni zabave im nije nedostajalo jer su u pauzama između treninga imali priliku da uživaju u druženju, šetnjama, panoramskoj vožnji gondolom, na Olimpijskom bazenu i brojnim drugim zanimljivim sadržajima… Po završetku su svi mladi rukometaši dobili diplome.

Organizatori poručuju da će kamp na Jahorini, koji je već postao tradicionalan, nastaviti da traje. Plan im je da iduće godine pozovu i učesnike iz rukometnih klubova iz Hrvatske i Makedonije- sa kojima su već u pregovorima. U kompaniji Mozzart im žele još mnogo uspješnih godina u kojima će otkriti neke nove rukometne šampione.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije