Rukomet

Nastavak podrške: Mozzart sponzor rukometnog prvaka Srpske

Nastavak podrške: Mozzart sponzor rukometnog prvaka Srpske
Foto: N.N. | Nastavak podrške: Mozzart sponzor rukometnog prvaka Srpske

Rukometaši Mladosti, osvajanjem titule šampiona Republike Srpske, plasirali su se u Prvenstvo BiH. Titulu su obezbijedili dva kola prije kraja regularnog dijela sezone i učinili istorijski uspjeh za svoj klub. Dodjela pehara, medalja i proslava titule slijedi u subotu nakon meča protiv Slavije, a uprava Banjalučana ponosna je na svoj tim i zahvalna onima koji su vjerovali u njih na putu do uspjeha. Među njima je kompanija Mozzart koja je ponovo stala uz ove talentovane rukometaše.

"Nakon dugo godina, Mladost će da igra elitni rang, pa smo ovom sezonom ispunili san brojnih generacija. Posebno smo zahvalni onima koji su vjerovali u nas. Sa kompanijom Mozzart imamo dugogodišnju saradnju koju sada nastavljamo. To je pokazatelj da je u pitanju dobar, zajednički, kvalitetan rad koji se isplatio jer smo ostvarili cilj. I na tome smo im veoma zahvalni", kaže Zoran Vukalo, predsjednik RK Mladost Banjaluka.

Preponosni su, kažu, jer se Mladost vraća na staze stare slave. Ovo je klub za koji su, tokom proteklih 61 godinu postojanja, nastupala i dva osvajača zlatnih medalja- Irfan Smailagić i Milorad Karalić.

Sve zasluge za ovaj uspjeh, kažu, pripadaju igračima i treneru Goranu Trkulji  koji je napravio tim koji se okitio titulom. Zajednički rad i podrška sponzora ih je, kažu, dovela do cilja.  

"Nemam riječi kojima mogu da opišem kakav sjajan tim ljudi imam. Mogu samo da im se zahvalim na sjajnoj saradnji tokom sezone, jer kao i upravi i sponzorima koji su nas maksimalno podržali ove godine", poručio je Trkulja.

I kapiten Danijel Božić zahvalan je na podršci, pa najavljuje nove pobjede.

"Želimo da ostvarimo dvije pobjede i da ovu polusezonu završimo bez poraza. Hvala svim ljudima koji su bili uz nas, a ovu lijepu priču nastavljamo nadam se i u prvenstvu BiH", rekao je Božić.

Kompanija Mozzart vjerovala je u ovaj rukometni klub, pa ih je i prethodnih sezona podržavala kao sponzor

"Veliki je broj timova koje smo podržali kroz sponzorske ugovore ili donacije. Gledajući da pomognemo što većem broju sportskih kolektiva, mali je broj onih koji su našu podršku dobili više puta. Jedan od tih timova je RK Mladost sa kojim ponovo sklapamo partnerstvo i to jer su se dokazali rezultatima, opravdali ukazano povjerenje i postali prvak Republike Srpske. Zato nastavljamo saradnju u kontinuitetu i navijamo za njih u nadi da će iznjedriti novu generaciju zlatnih banjalučkih rukometaša i ostvariti brojne pobjede u Premijer ligi BiH", kaže Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije