Rukomet

Nastavlja dvodecenijska saradnja: Borcu od M:tela 150.000 KM

Nastavlja dvodecenijska saradnja: Borcu od M:tela 150.000 KM
Foto: N.N. | Nastavlja dvodecenijska saradnja: Borcu od M:tela 150.000 KM

Kompanija M:tel i Rukometni klub Borac M:tel iz Banjaluke ozvaničili su danas nastavak saradnje potpisivanjem jednogodišnjeg ugovora vrijednog 150.000 KM.

M:tel već 20 godina podržava jedan od najuspješnijih sporskih kolektiva na ovim prostorima, a na potpisivanju ugovora bili su Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije M:tel, Igor Jovanović, predsjednik Rukometnog kluba Borac M:tel, i Vladimir Branković, direktor Borca, Vedran Škoro, potpredsjednik kluba, i Luka Knežević, prvotimac Borac M:tela.

"Zadovoljstvo je biti uz klub koji godinama beleži uspešne rezultate i koji je osvajač važnih sportskih titula, a koji je, pored toga, i društveno odgovoran kao i naša kompanija. Posebno cenimo ulaganje Rukometnog kluba Borac M:tel u mlade selekcije. Ukidanjem članarina povećali su brojnost omladinskog pogona, tako da je i to jedan od razloga zašto ovaj uspešni klub ima lidersku poziciju. Radujemo se nastavku saradnje i budućih takmičenja ovog banjalučkog kluba koji ima veliku tradiciju, kako na nacionalnoj, tako i na evropskoj sceni", izjavio je Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije M:tel.

Borac M:tel ima dugogodišnju istoriju, i klub je koji je osvojio dvije evropske titule.

"Želio bih da zahvalim kompaniji M:tel što vjeruje u nas, što imamo iskrenu dugogodišnju saradnju. Slogan M:tela nije slučajan i mi u njima zaista imamo prijatelje. U Borac M:telu imamo najmlađu ekipu, lider smo u prvenstvu i sve ide po planu. Nadamo se da ćemo zajedno ispuniti ciljeve, da će naši igrači pokazati zašto su tu i zašto su najbolji, te da ćemo na opštu radost i nas u klubu, i M:tela, i svih koji nas podržavaju, nadamo se i duploj kruni", poručio je Jovanović.

Direktor Borca je zahvalio M:telu i naglasio da je produžetak saradnje pokazatelj da su na pravom putu.

"Mi ćemo se potruditi da ovo povjerenje opravdamo. Svi naši rezultati i uspjeh kluba dijelom su i zahvaljujući kompaniji M:tel. Pokazalo se da je naša škola veoma dobra jer trenutno u timu imamo preko 80 odsto igrača iz naše škole rukometa. Pokazalo se da u mlađim kategorijama možemo da budemo prvi i da budemo po tome prepoznatljivi. Nastavljamo da dalje radimo što bolje, da okupljamo što više mlađih sportista da promovišemo zdrav život i sport, i ne samo rukomet", rekao je Branković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije