Rukomet

Nemoguće misije za Borac, Izviđač i Slobodu

Nemoguće misije za Borac, Izviđač i Slobodu
Foto: N.N. | Nemoguće misije za Borac, Izviđač i Slobodu

Rukometaši Borca, Izviđača i Slobode ovog vikenda igraju revanš susrete drugog kola EHF kupu.

Pred njima je gotovo nemoguća misija da se nađu u narednoj rundi, obzirom da su u prvim susretima doživjeli teške poraze.

Aktuelni šampion, Borac je u najtežoj situaciji. Banjalučani su prošle subote doživjeli katastrofu u Sloveniji protiv ekipe Ribnice koja je slavila sa 40:19. Jasno je da će nedjeljni revanš u Boriku (18 sati) biti puka formalnost, ali i prilika da crveno-plavi u dobrome poprave utisak.

U teškoj situaciji su Izviđač i Sloboda. Ljubušaci su prošle subote u Slovačkoj poraženi od ekipe Bistrice (25:34). Ipak, iz tabora “skauta” vjeruju da mogu pred svojim navijačima do čuda.

“Vjerujemo u naš prolaz i pozivamo navijače da nam daju podršku te sudjeluju u nekom malom čudu”, istakao je rukometaš Izviđača Diano Ćeško. Utakmica počinje u 19 sati.

Teška misija čeka i tuzlansku Slobodu koja će u “Mejdanu” loviti minus 10 protiv Olimpijakosa. Grčki tim je u prvom meču slavio sa 34:24. Podsjetimo, plasman u treću rundu ovog takmičenja osigurala je Gračanica nakon što je u dvomeču izbacila ekipu Baki iz Bakua.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije