Rukomet

Pehar i medalje rukometašicama Knežopoljke

Pehar i medalje rukometašicama Knežopoljke
Foto: N.N. | Pehar i medalje rukometašicama Knežopoljke

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević uručio je zlatne medalje rukometašicama Knežopoljke, dok je kapitenu ovog tima Mariji Hodak predao i pehar za osvojenu titulu u Prvoj ligi Republike Srpske.

Osim toga, ekipa iz Kozarske Dubice koju sa klupe predvodi Bojana Rodić od jeseni će poslije dužeg vremena ponovo igrati u Premijer ligi BiH.

"Mi smo do prekida prvenstva bile prve sa maksimalnih sedam pobjeda. Naša ekipa imala je pet bodova više od drugoplasirane ekipe Doboja, a i dokazali smo da imamo kvalitet za viši rang. Sada smo se okrenule premijerligaškoj sezoni u kojoj nam je cilj da izborimo opstanak", poručila je Bojana Rodić.

Zadovoljna plasmanom u Premijer ligu BiH bila je i Marica Burazor, predsjednica Upravnog odbora ŽRK Knežopoljka, kojoj je Umičević poklonio tri lopte, rukometni vosak, beskontaktni toplomjer, kao i buket cvijeća.

"Zaslužili smo plasman u elitno društvo i sigurna sam da će naša ekipa biti osvježenje za ovaj rang takmičenja. Veliko hvala i predsjedniku Marinku Umičeviću s kojim imamo odličnu saradnju i nema sumnje da ćemo s njim još bolje sarađivati u narednom periodu", rekla je predsjednica kluba iz Kozarske Dubice.

Marinko Umičević uputio je riječi hvale kako za rukometašice Knežopoljke, tako i za rukovodstvo.

"Kozarska Dubica je rukometna sredina i ove djevojke zaslužuju da igraju u višem rangu takmičenja i nadam se da neće imati problema po pitanju očuvanja premijerligaškog statusa", istakao je Umičević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije