Rukomet

Trebinje i Leotar ugostili rukometne nade

Trebinje i Leotar ugostili rukometne nade
Foto: V. DUKA | Trebinje i Leotar ugostili rukometne nade

Rukometni klub Leotar ovog vikenda je domaćin trećeg po redu turnira "Kup Trebinja 2023." koji je okupio osam ekipa mladih igrača rođenih 2008. i mlađih.

Na turniru u sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" učestvuju rukometni klubovi Velež i Zrinjski iz Mostara, Zabjelo iz Podgorice, Partizan iz Tivta, nikšićka Sutjeska, Lovćen sa Cetinja, Sloga iz Gornjeg Vakufa i domaći Leotar.

Predsjednik Skupštine Rukometnog saveza RS i Skupštine Rukometnog kluba Leotar je nakon riječi dobrodošlicu sportskim prijateljima regiona, naveo da je trajno opredjeljenje kluba da stvara mostove prijateljstva.

"Sportisti su najbolji ambasadori svojih gradova i zemalja, tako da mi sve klubove koji dođu u naš grad dočekujemo, ne kao protivnike, već kao sportske rivale i velike prijatelje, pa smo sa svim klubovima iz Bi Hi regiona ostvarili izuzetnu saradnju i tako ćemo i nastaviti", rekao je Milošević, poželjevši rukometašima da ih zaobiđu sportske povrede i da postignu što bolje rezultate.

Turnir je svečano otvorila Slađana Skočajić, načelnik gradskog Odjeljenja za kulturu, koja je svim ekipama poželjela svaku sportsku sreću. "Neka za sve vas ovo bude uspješan nastup, uz želju da vam naš grad ostane u srcu", istakla je Skočajićeva.

Prema programu turnira, u subotu su igrane utakmice po grupama a utakmice za konačan plasman igrane su na programe danas.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije