Rukomet

Vujović: Kada odemo na EP vidjeće se pravi rezultat Đerone

Vujović: Kada odemo na EP vidjeće se pravi rezultat Đerone
Foto: Facebook RK Borac m:tel | Vujović: Kada odemo na EP vidjeće se pravi rezultat Đerone

Legendarni rukometni trener Veselin Vujović govorio je o selektoru Srbije Toniju Đeroni i sjajnom startu, ali i o budućnosti rukometne reprezentacije.

"Iznenađen sam igrom protiv Francuske u oba meča, bilo je nevjerovatno. Kada imate čovjeka koji priča drugi jezik, za razliku od našeg u situaciji kada igrači ćute, poslije šturih savjeta onda se oni međusobno dogovore 'Ja ću tebi, ti ćeš meni' ne razmišljajući da li će im selektor zamjeriti zbog izmišljanja. Kada se to odigra na terenu, trener prihvata to kao svoje, baš ga briga za drugi dogovor. Rezultat trpi sve", ocijenio je Vujović gostujući u podkastu na sajtu "Balkan-handball".

Ipak, trener banjalučkog Borca upozorava da ništa veliko nije napravljeno jer će se sve vidjeti na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj sljedeće godine.

"Ne smijemo da stvaramo euforiju. Kada odemo na EP vidjeće se pravi rezultat Đerone, srce i hrabrost naših igrača i kvalitet. Kao u svakoj vezi, sve u početku funkcioniše fenomenalno. Rezultat je ispratio sve, ali kada se duže živi u braku onda se dešavaju problemi. Ovaj hrče, onaj nije spustio dasku na wc šolju, frka, svađa... Sačekaćemo pa da vidimo", upozorava Vujović.

(Kurir sport)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije