Sportovi na vodi

Pratite nas na Google news

Banjalučki “Dajak klub” postaje “Nektar Dajak klub”

Banjalučki “Dajak klub” postaje “Nektar Dajak klub”
Banjalučki “Dajak klub” postaje “Nektar Dajak klub”
PR

BANJALUKA - Banjalučka pivara odlučila je da pruži podršku banjalučkom “Dajak klubu” i tako povezala dva najznačajnija simbola grada: dajak čamac i Nektar pivo.

Ova saradnja donosi i novo ime “Dajak kluba” koji će se od sada zvati “Nektar Dajak klub”. Ali to nije sve.

“Imajući u vidu dugu tradiciju i značaj kako Pivare tako i dajak čamaca za Grad nadamo se će ova saradnja biti veoma uspješna i dugotrajna kao i sama tradicija ova dva brenda. Takođe koristim priliku da najavim da će u skladu sa našim obavezama od 15.06.2017. godine zvanično početi sa radom “Nektar škola dajakaštva” u kojoj će svi građani, zahvaljujući Banjalučkoj pivari imati priliku da besplatno nauče sve vještine i tehnike voženja dajak čamca,”istakao je Andrej Zamola predsjednik “Nektar Dajak kluba”.

“Nektar Dajak klub” će se pod ovim imenom prvi put javnosti predstaviti na predstojećem Svjetskom kupu u rafting koji će biti održan od 09. do 11.06.2017.godine.

“Povezivanje ova dva banjalučka brenda nametnulo se kao prirodni slijed događaja. U sklopu našeg društveno odgovornog djelovanja, kojim neprestano nastojimo da se odužimo zajednici za povjerenje koje nam pruža, želja nam je bila i da klubove ovakve vrste dodatno povežemo s stanovnicima Banjaluke. Tako je i nastala ideja za školu koja će, iskreno se nadamo, imati veliki broj polaznika,” istakla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Više informacija o upisu u “Nektar školu dajakaštva” biće poznato uskoro i na Nektar Facebook stranici.

 

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije