Sportovi na vodi

Banjalučki kafić vaterpolistima Srbije nudi besplatno piće do kraja života

Banjalučki kafić vaterpolistima Srbije nudi besplatno piće do kraja života
Foto: Tanjug/AP | Banjalučki kafić vaterpolistima Srbije nudi besplatno piće do kraja života

Vaterpolisti Srbije plasmanom u finale Olimpijskih igara su obezbijedili su još jednu medalju Srbiji. U nedjelju u jutarnjim časovima po našem vremenu mogu da se pozlate ukoliko savladaju Grčku.

Zlatna generacija, kojoj je ovo posljednje takmičenje na okupu, uspjela je da se revanšira Španiji za poraz iz grupe faze ovog turnira i to na kakav način - preokretom u završna dva minuta utakmice.

Velike čestitke na pobjedi stižu sa svih strana, a možda i najinteresantnija stigla im je iz jednog banjalučkog kafića pod imenom "Čađave dvocijevke". Naime, oni garantuju besplatno piće do kraja života za srpske vaterpoliste.

"Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života", stoji u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

U to ime ih je kontaktirao banjalučki "ATV", a kafić kaže da se za ovaj potez odlučio istog časa kada je Filip Filipović postigao pobjedonosni gol u posljednjem minutu meča.

"Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do posljednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu u 'Čađave dvocijevke' da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih", rekao je Duško Vučenović, koji je vlasnik kafića "Čađave dvocijevke".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije