Sportovi na vodi

Čapi i mališani Vas zovu na Svjetsko prvenstvo u raftingu

Čapi i mališani Vas zovu na Svjetsko prvenstvo u raftingu
Foto: Rafting klub Kanjon | Čapi i mališani Vas zovu na Svjetsko prvenstvo u raftingu

Zvanična maskota Svjetskog prvenstva u raftingu koje u četvrtak počinje u Banjaluci i završava 1. juna u Foči promovisana je danas na trgu Krajine u Banjaluci.

Okupljeni mališani imali su priliku da se druže sa sivom čapljom Čapijem koji je od prošlog rafting takmičenja na Vrbasu obnovio perje, izrastao dosta centimetara i sada je viši i ljepši. Čapi je mališane obradovao i sladoledom pa su svi željeli da što bliže priđu i fotografišu sa njim,

"Poznato je da Čapi jako voli vodu, posebno Vrbas i Taru. Međutim, Čapi je posebno oprezan i odgovoran i zna da rijeke mogu predstavljati opasnost za one koji su neoprezni i koji ne znaju se ponašati u blizini njih i na raftingu. Zato vam Čapi poručuje: Na raftingu zaštitnu opremu nosi da se Čapi tobom ponosi”, poručuju iz Rafting kluba Kanjon koji je organizator predstojećeg Svjetskog prvenstva u R4 kategoriji na kojem će učestvovati ukupno 62 tima iz 22 države svijeta. Ceremoniju otvaranj je zakazana za četvrtak u 21 čas kod zidina tvrđave Kastel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije