Sportovi na vodi

Pratite nas na Google news

Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje na pobjedničkom postolju

Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje na pobjedničkom postolju
Foto: VSS/UNIQA | Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje na pobjedničkom postolju
N.N.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović i golman Gojko Pijetlović skinuli su bronzane medalje čim su im dodijeljene na pobjedničkom postolju.

Vaterpolisti Srbije zauzeli su treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, pa su se prvi popeli na postolje prilikom ceremonije dodjele medalja.

Bronzana odličja su se prvo našla na grudima Filipovića, odmah zatim i Gojka Pijetlovića, ali su ih njih dvojica skinula!

Moguće je da su na taj način izrazili protest prema suđenju na Svjetskom prvenstvu, naročito u polufinalnom duelu sa Hrvatskom.

"Sačuvaćemo sve reči za nas, ali ovo je stvarno sramno u kom pravcu ide ovaj vaterpolo, kada protiv ekipe Srbije nije dovolno da se igra samo u protivničkoj kapici, već moraju i ljudi okolo da urade sve što mogu da nas svrgnu sa trona. Uspeli su, ali zamalo, jer smo osvojili medalju i ostvarili cilj za ovu godinu. Čestitke momcima i samo stručnom štabu. I ovo leto smo, kao i mnoge do sada, izneli sami", izjavio je Filipović poslije pobjede nad Grčkom u borbi za bronzu.

 

(Gojko Filipović/Kurir)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije