Sportovi na vodi

Pratite nas na Google news

Mozzart uz Plivački klub Borac

Mozzart uz Plivački klub Borac
Foto: PK Borac | Mozzart uz Plivački klub Borac
N.N.

Kompanija Mozzart nastavlja da pruža podršku brojnim sportistima i timovima. Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću podržao je i mlade nade Plivačkog kluba Borac iz Banjaluke.

Kako bi im obezbijedili osnovne uslove za rad, Mozzart se priključio kampanji “Zakupi stazu – pomozi Borcu!” Time će mladi plivači narednih godinu dana imati mogućnost da koriste plivačku stazu na Gradskom olimpijskom bazenu gdje treniraju za nove pobjede.

“Uspješni pojedinci, ali i timovi, kao što su kompanija Mozzart i Plivački klub Borac Banjaluka, idu rame uz rame. Vjerujemo da će sinergija ova dva uspješna tima donijeti još bolje rezultate – svako na svom polju. Ova godina je globalno teška, a posebno za sportiste. Izuzetno cijenimo podršku od strane kompanije Mozzart u takvom periodu”, kaže Željko Panić, sportski direktor Plivačkog kluba Borac

Sa boljim uslovima za trening, Borac ove godine planira da ojača svoje redove dovođenjem svjetski poznatog trenera i da organizuje dva međunarodna plivačka mitinga, a kompanija Mozzart nastaviće da ulaže u sport.

“Sa zadovoljstvom smo odlučili da budemo sponzor Plivačkog kluba Borac iz Banjaluke narednih godinu dana. Razlog za to je činjenica da ovaj klub trenira mlade plivače, organizuje školu plivanja za neplivače, za lica sa invaliditetom i djecu ometenu u razvoju. Našu podršku su zaslužili jer bilježe dobre rezultate na takmičenjim i nove sportske nade uče pravim vrijednostima”, kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije