Sportovi na vodi

Na putu za Fukuoku

Na putu za Fukuoku
Foto: Foto: Ustupljena fotografija | Na putu za Fukuoku

​Jedan od najboljih BH plivača, Adi Mešetović, iz godine u godinu je sve bolji, što pokazuju njegovi rezultati u proteklom periodu.

Mešetović je na posljednjem Evropskom prvenstvu održanom prošle godine u Rimu, ostvario nove lične rekorde u disciplinama 50m slobodno 22:78 što je ujedno i B norma (22:89) za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje će biti održano od 23. do 30.07.2023. godine u Fukuoki (Japan), dok je na duplo dužoj dionici ostvario rezultat samo 25 stotih od B norme, 50:46 (B norma - 50:21). 

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Ove godine Adi je već u februaru ponovo pomjerio lični rekord u disciplini 100m slobodno za 3 stote, te se još malo približio zadatoj B normi.

Obzirom da je Mešetović na vrijeme obezbijedio sigurno učešće u Fukuoki, očekivanja su da će Adi bez većeg pritiska završiti zadnju fazu priprema koja je pred njim i ostvariti još bolje uspjehe na predstojećim takmičenjima.

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Takođe, očekujemo punu podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta vlade Republike Srpske, kao i grada Banja Luka da u potpunosti podrža našeg Adija na putu za Fukuoku, koja nije izostajala ni prošle godine. 

Zahvaljujemo se našem partneru Verano motors na redovnoj podršci koja nam je i te kako značajna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije