Sportovi na vodi

Najbolji vaterpolista svijeta ponovo u bazenu

Najbolji vaterpolista svijeta ponovo u bazenu
Foto: N.N. | Najbolji vaterpolista svijeta ponovo u bazenu

Sandro Sukno, proslavljeni hrvatski vaterpolista, uskoro će se vratiti profesionalnom bavljenju, potvrdio je selektor Hrvatske Ivica Tucak.

Selektor "barakuda" svečano je primljen u Šibeniku od strane predstavnika vlasti zbog bronze na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Barseloni.

''Sandro je bio na pregledima u Zadru i svi nalazi su dobri. Danas ću se i sastati s njim u Šibeniku da porazgovaramo o njegovom zdravstvenom stanju, ali čini se da je s njim sve u redu'', rekao je Tucak za "Šibenik.in".

Sukno, koji ima 27 godina, imao je operaciju srca zbog čega je morao da se povuče iz vaterpola, a neki su mislili da se nikada više neće vratiti profesionalnom bavljenju.

U ovoj situaciju veoma nečovečno pokazao se njegov tadašnji klub Pro Reko, koji je zbog bolesti raskinuo ugovor s najboljim vaterpolistom sveta za prošlu godinu.

Sukno se prema riječima Tucka oporavio i prema pisanju hrvatskih medija mogao bi da se nađe u reprezentaciji već sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije