Sportovi na vodi

Novinaru „Nezavisnih“ priznanje Plivačkog kluba SPID

Novinaru „Nezavisnih“ priznanje Plivačkog kluba SPID
Foto: PK SPID | Novinaru „Nezavisnih“ priznanje Plivačkog kluba SPID

Porukom „Tvoje je samo ono što daš“ i uz sada već prepoznatljiv klupski slogan „U vodi smo svi jednaki“ danas je na Olimpijskom bazenu „Otoka“ u Sarajevu novinaru „Nezavisnih novina“ Vedranu Radenoviću uručeno posebno priznanje za doprinos u radu Plivačkog kluba SPID.

Simbolično uramljenu medalju našem kolegi uručili su članovi ovog kluba, osvajači brojnih medalja sa međunarodnih plivačkih takmičenja, uključujući i neke od najvećih sportskih smotri planete među kojima su mitinzi Svjetske paraplivačke serije u Italiji, Francuskoj i Egiptu, ali i Svjetsko seniorsko prvenstvo u Mančesteru.

Po mnogo čemu jedinstven, poseban i značajan, Plivački klub SPID danas je prepoznatljiv sportski kolektiv ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i mnogo šire. Članove ovog kluba, istinske heroje u vodi i životu, krase snaga volje, upornost, ustrajnost, pomjeranje granica, ali i vrhunski rezultati na međunarodnoj plivačkoj pozornici.

Plivački klub SPID, prvi je osnovani klub u Bosni i Hercegovini za osobe sa invaliditetom u kojem potpuno besplatno od prvog dana treniraju šampioni iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije