Sportovi na vodi

PK Aquafit okupio 280 najboljih plivača na "Otoci"

PK Aquafit okupio 280 najboljih plivača na "Otoci"
Foto: PK Aquafit | PK Aquafit okupio 280 najboljih plivača

U organizaciji Plivačkog kluba Aquafit na Olimpijskom bazenu „Otoka“ u Sarajevu prošlog vikenda je održan prvi međunarodni „Aquafit Challenger Cup 2023“.

Na takmičenju je nastupilo 280 plivača i plivačica svih uzrasnih kategorija. Publika je mogla uživati u nastupima predstavnika 21 kluba iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, među kojima i nekoliko državnih reprezentativaca.

„Izuzetno smo zadovoljni i ponosni prvim izdanjem „Aquafit Challenger Cup“. Takmičenje je opravdalo sva naša očekivanja. Publika je mogla uživati u sportskom događaju koji je između ostalog ugostio i reprezentativce Ariana Kadića, Ajšu Gušić, Osmana Hadžića“, rekao je Bakir Hadžiahmetović, trener Plivačkog kluba Aquafit.

Želja organizatora je da takmičenje u godinama koje dolaze pređe u tradiciju.

„Vjerujemo da ćemo i u godinama koje su pred nama biti dobri domaćini i okupiti ponovo najbolje plivače. Hvala našim kolegama iz ostalih klubova koji su nam dali podršku, ali svakako i sponzorima i prijateljima bez čije podrške bi bilo teško realizovati sve ono što smo zamislili i postigli“, istakao je Hadžiahmetović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije