Sportovi na vodi

Plivačima Borca deset titula i 37 medalja u Sarajevu

Plivačima Borca deset titula i 37 medalja u Sarajevu
Foto: PK Borac | Plivačima Borca deset titula i 37 medalja u Sarajevu

Na Zimskom državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine, održanom u Sarajevu u od 15. do 17. marta takmičari Plivačkog kluba Borac iz Banjaluke osvojili su deset šampionskih titula.

Ukupno je Plivački klub Borac osvojio 35 individualnih medalja i jedna u apsolutnoj štafeti 4 x 100m slobodno (bronza).

Banjalučanima je pripalo 11 zlatnih, 13 srebrnih i 15 bronzanih medalja. Medalje za Plivački klub Borac osvojili su: Boris Blažević ( zlato, dva srebra i bronza), Aleksa Đukanović (tri bronze), Relja Grahovac (četiri zlata), Aleksej Vidović (zlato i srebro), Andrija Janjić (četiri zlata i dva srebra), Andrej Kresojević (četiri srebra), Damjan Malešević (zlato i srebro), Bojan Nikolić (jedno srebro i dvije bronze), Damjan Skenderija (dvije bronze), Ana Stevanović (dva srebra i tri bronze), Ivana Tuckešić (bronza) i Ana Vuković - (bronza)

„Čestitamo svim našim plivačima na osvojenim medaljama i ostalim našim plivačima koji su plivali svoja najbolja vremena, ali ovaj put nisu uspjeli doći do medalja. Čestitke i našim trenerima Ilijanu Malčiću i Veljku Jovanoviću koji su naš tim predvodili na Prvenstvu BiH u Sarajevu“, saopšteno je iz Plivačkog kluba Borac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije