Sportovi na vodi

Plivači SPID-a uspješnu godinu zaključili medaljama u Banjaluci

Plivači SPID-a uspješnu godinu zaključili medaljama u Banjaluci
Foto: PK SPID | Plivački SPID-a uspješnu godinu zaključili medaljama

Takmičari Plivačkog kluba SPID iz Sarajeva uspješnu kalendarsku godinu zaključili su osvajanjem devet medalja na 9. Novogodišnjem međunarodnom plivačkom mitingu održanom danas u Banjaluci.

Šestočlani tim SPID-a imao je 19 startova, uz oborenih 17 ličnih rekorda, te osvojene po tri zlatne, srebrne i bronzane medalje.

Mia Hadžiavdić bila je zlatna, Farah Godinjak dva puta bronzana, Jan Radenović okitio se sa tri srebra, Salim Gerin bio je dva puta zlatni i jednom bronzani. Tim su činili još Faris Kršo i Hena Smajlović, pod stručnim nadzorom trenera Tarika Kurtanovića.  

„Mnogo smo zadovoljni nastupom naših takmičara te rezultatima koje su postigli na zadnjem plivačkom takmičenju u ovoj kalendarskoj godini na kojem je nastupio naš klub. Zahvaljujemo se Plivačkom klubu Aqua Star iz Banjaluke i Plivačkom klubu Delfin iz Laktaša na odličnoj organizaciji takmičenja te na domaćinskom pristupu. Veoma lijepo je bilo danas u Banjaluci i vidimo se obavezno naredne godine“, poručili su iz Plivačkog kluba SPID.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije