Sportovi na vodi

Reagovanje: Nije Mićin nego Grcić?

Reagovanje: Nije Mićin nego Grcić?
Foto: Pixabay/Ilustracija | Reagovanje: Nije Mićin nego Grcić?

Nakon što je juče objavljeno da je Plivački savez RS dobio novo rukovodstvo i da je Saša Mićin novi predsjednik Plivačkog saveza Republike Srpske, a novi predsjednik Skupštine Saveza Goran Raca, stiglo je reagovanje Nenada Grcića, koji tvrdi da je on imenovan na čelo UO PS RS.

"Obavještavamo sportsku i plivačku javnost u Republici Srpskoj da je 9. juna 2021. godine odlukom Skupštine Plivačkog saveza Republike Srpske donesena odluka o izboru novih organa PS RS čime je za predsjednika Skupštine PS RS izabran Andrej Obradović, a za predsjednika UO PS RS Nenad Grcić"

Odlukom novoizabranog rukovodstva PS RS kojeg, od 13 registrovanih klubova (dva kluba ne ispunjavaju uslove i nemaju pravo glasa u RS), podrzavaju klubovi PK Olymp, PK 22. april, KVS Leotar, PK Vrbas, PK Arena i PK Fortuna, odlučeno je da se republičko prvenstvo u plivanju zakazano za 12/13. jun odloži do daljeg. Novi UO PS RS učiniće sve kako bi plivanju u RS bio vraćen raniji sjaj, kako organizaciono, tako i rezultatski", navodi se u demantiju, koji nam je dostavio Grcić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije