Sportovi na vodi

Savić: Nastup u Svetskoj ligi? Ozbiljna blamaža!

Savić: Nastup u Svetskoj ligi? Ozbiljna blamaža!
Foto: Facebook | Savić: Nastup u Svetskoj ligi? Ozbiljna blamaža!
Tanjug

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je danas da je nastup "delfina" na finalnom turniru Svjetske lige u Strazburu ozbiljna blamaža.

Reprezentacija Srbije zauzela je peto mjesto na takmičenju u Francuskoj.

"Ovo je ozbiljna blamaža. Samo je poslednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo videli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve pre toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u poslednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira", izjavio je Savić, a prenio Vaterpolo savez Srbije.

Srbija je u Strazburu igrala u oslabljenom i podmlađenom sastavu, ali to za selektora ne predstavlja alibi.

"Nema nikakvog opravdanja, nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje i želje nema igre. Jesmo došli pre svega da treniramo, ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji", istakao je Savić.

Trofejni trener najavio je promjene u budućem periodu.

"Možda ću morati ja da se promenim i sigurno ću morati da neke stvari ukinem, da stavim embargo na njih. Uz rad, nadam se da ćemo se pomeriti od tog petog mesta koje nam je izgleda rezervisano", izjavio je Savić, podsjećajući da je Srbija i na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti zauzela petu poziciju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije