Sportovi na vodi

Savić okuplja reprezentativce: Sedmorica iz Partizana

Savić okuplja reprezentativce: Sedmorica iz Partizana
Foto: N.N. | Savić okuplja reprezentativce: Sedmorica iz Partizana

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak vaterpolista koji će trenirati u Beogradu i pripremati se za naredne akcije.

Srpski vaterpolisti spremaće se od 10. do 14. juna na bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta u Košutnjaku, a potom nastaviti pripreme u Kranju kada će se priključiti i ostali reprezentativci poslije Fajnal-ejta Lige šampiona u Ðenovi.

Čak njih 23 su pozvana, među kojima sedmorica iz prvaka Srbije Partizana (Rističević, Tomić, Vučinić, Radonjić, Janković, Lukić i Lazić), a petorica iz Crvene zvezde (Dobožanov, Tankosić, Stojanović, Asanović i Toholj), a iz domaće lige su još Filipović (Vojvodina) i Velkić (Šabac).

Na spisku za rad u Beogradu su: Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Ðorđe Vučinić, Nikola Radonjić, Marko Janković, Nikola Lukić, Ðorđe Lazić (Partizan), Lazar Dobožanov, Veljko Tankosić, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović, Veljko Toholj (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Vojvodina), Petar Velkić (Šabac), Nemanja Vico (Triestina), Sava Ranđelović, Nemanja Ubović (OSC), Stefan Mitrović, Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Gojko Pijetlović (Oradea), Duško Pijetlović, Gavril Subotić (Dinamo), Radomir Drašović (Sport Menadžment Verona).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije