Sportovi na vodi

U Banjaluku po vizu za Olimpijske igre u Tokiju

U Banjaluku po vizu za Olimpijske igre u Tokiju
Foto: Image by David Mark from Pixabay | U Banjaluku po vizu za Olimpijske igre u Tokiju

Svjetska plivačka federacija (FINA) uvrstila je "Borac TeleGroup Grand Challenge 2021" u svoj kalendar čime je ovaj miting postao kvalifikacioni za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

"Obzirom da je posljednji rok za ispunjenje normi za Olimpijske igre, 27. jun ovim smo pružili još jednu šansu svim kandidatima da pokušaju isplivati norme i time obezbijede učešće na najznačajnijoj sportskoj manifestaciji.  Mi kao organizator već uveliko radimo i spremamo se za ovo takmičenje. Sigurni smo da ćemo sve dobro pripremiti, ali da će i epidemiološka situacija ići na bolje, kako bismo ponijeli epitet najboljeg plivačkog mitinga, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regionu. Već imamo najave koje zemlje bi mogle učestvovati na našem mitingu, od kojih čak i nekoliko prekookeanskih", saopšteno je iz Plivačkog kluba Borac koji će biti domaćin ovog takmičenja i dodano:

"Veliku zahvalnost dugujemo Generalnom sponzoru mitinga, kompaniji TeleGroup, ali i svim ostalim velikim kompanijama koje su uz nas, a to su: Mtel, Mozzart, Triglav osiguranje, Gumam, Hostel City Banja Luka, Mad Wave i Dimsport Slovenija".

Takođe, pokrovitelj ovog događaja je Ministarstvo porodice,omladine i sporta RS.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije