Sportovi na vodi

Završen 13. međunarodni memorijalni plivački miting “Mladost Kup - Branko Mićin 2024"

Završen 13. međunarodni memorijalni plivački miting “Mladost Kup - Branko Mićin 2024"
Foto: N.N. | Završen 13. međunarodni memorijalni plivački miting “Mladost Kup - Branko Mićin 2024"

Još jedan 13. po redu međunarodni memorijalni plivački miting pod nazivom "Mladost kup - Branko Mićin 2024" uspješno je realizovan. Prema navodima organizatora ovo je bilo još jedno sportsko druženje sa mnogo dobrih rezultata koji su se takmičili u raznim kategorijama i uzrastima.

"Izdvojili bismo dio takmičenja koji su nam priredili masters učesnici, kojih je iz godine u godinu sve više. Posebnu zahvalnost bismo uputili najstarijem učesniku g. Kamenku Kašikoviću, rođenom 1943. godine, inače klupskim kolegom pokojnog Branka Mićina koji su bili među prvim plivačima današnjeg PK 'Borac', tj. PVK 'Mladost' kako se zvao ovaj klub u osnivanju, daleke 1958. godine", rekli su organizatori. Ističu da navijačke atmosfere nije manjkalo, te da se ona posebno osjetila na masters takmičenju.

Plivački klub “Borac” Banja Luka osvojio je ukupno 74 medalja (26 zlatnih, 31 srebna i 17 bronzanih) i time ostvario najbolji plasman u konkurenciji svih učesnika.

"Zahvaljujemo se svim klubovima učesnicima, prijateljima, roditeljima i svim našim članovima koji su značajno pomogli u organizaciji ovogodišnjeg Mladost Kupa - Branko Mićin 2024", naveli su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije