Tenis

ATP pohvalio čelendžer Srpska open

ATP pohvalio čelendžer Srpska open
Foto: N.N. | ATP pohvalio čelendžer Srpska open

Čelendžer Srpska open koji je nedavno održan u Banjaluci dobio je zvanični izvještaj supervizije ATP-a u kojoj je organizacija dobila najviše ocjene.

Direktor turnira Draško Milinović kaže da su uloženi maksimalni napori da sam turnir prođe u najboljem redu i da ga raduje činjenica da je taj trud prepoznat.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo, prije svega, nastavili tradiciju koja traje već 20 godina, a posebno smo ponosni što smo čelendžer Srpska Open uspjeli podići na još viši nivo. Ovo je prva godina u kojoj su se mečevi igrali na Centralnom terenu u Nacionalnom teniskom centru Teniskog saveza Republike Srpske. Pridružili smo se maloj grupi turnira koji imaju noćne mečeve. Imali smo sjajno finale pred prepunim tribinama i dobili smo najviše ocjene iz ATP-a za organizaciju turnira I teniseri su oduševljeni. Utisak i supervizora i igrača je da smo prevazišli nivo čelendžera, da je Banjaluka blizu ispunjavanja uslove za turnire višeg ranga.  Ovo je zaista veliko priznanje ali i obaveza da nastavimo da radimo još kvalitetnije u budućnosti", rekao je Draško Milinović, direktor čelendžera Srpska Open.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije