Tenis

Andrija podržao Noleta: Drago mi je što smo bili u istom prostoru

Andrija podržao Noleta: Drago mi je što smo bili u istom prostoru
Foto: Instagram | Andrija podržao Noleta: Drago mi je što smo bili u istom prostoru

Čast mi je što sam sa tobom bio u istom prostoru. Znaš i sam da pravi ljudi, iskreni, u vremenu laži i kukavičluka trpe najviše, zato sam uz tebe brate, napisao je u glumac Andrija Milošević (41) u opisu fotografije na kojoj pozira s najboljim teniserom svijeta, Novakom Đokovićem (33).

Ovih je dana u fokusu javnosti Adria tur, teniski turnir humanitarnog karaktera, ali ne zbog onog zbog čega bi inače bio - druženja i savršenog sportskog okupljanja vrhunskih tenisera, već zbog korona virusa. Nakon što su se Đoković, Borna Ćorić (23), Marin Čilić (31), Goran Ivanišević (48) i mnogi drugi opustili na jednoj zabavi u Beogradu nakon prve stanice Adria tura u Beogradu, na kojoj je bio zaraženi košarkaš, svi su oni stigli u Zadar.

Zatim su krenula testiranja na korona virus i Grigor Dimitrov (29), Đoković, Ćorić i još neki bili su pozitivni. Krenule su razne polemike oko toga jesu li se trebali testirati prije ulaska u Hrvatsku, je li uopšte bilo vrijeme za organizaciju ovog turnira s obzirom na pandemiju, da li se sve to moglo izbjeći...

Naravno, napadali su Đokovića, koji je i pokrenuo taj projekt, pa ga je zbog toga počeo "braniti" glumac Milošević, poznat iz serije "Andrija i Anđelka".

"Testirao sam se i nalaz je negativan. Ljudima koji su zaraženi želim brz oporavak", poručio je glumac i tako pokušao ljudima skrenuti pažnju na to da nisu svi koji su se sreli sa Đokovićem odmah pozitivni na korona virus.

Nakon Zadra Adria tur trebao se igrati još u Banjaluci i Sarajevu (egzibicioni meč Đokovića i Damira Džumhura), ali to je sada sve otkazano. Turnir u Crnoj Gori otkazan je još ranije.

"Na žalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave - rekao je direktor Adria tura, Novakov brat Đorđe.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije