Tenis

"Asiks" o saradnji s Novakom: Dao nam je šansu

"Asiks" o saradnji s Novakom: Dao nam je šansu
Foto: N.N. | "Asiks" o saradnji s Novakom: Dao nam je šansu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pred početak nove sezone postao je zaštitno lice japanske kompanije "Asiks".

Đoković je napustio "Adidas", ali još nisu poznati detalji ugovora sa novim proizvođačem, samo želja da se dodatno napreduje i na tom polju.

Dizajnerska agencija "Grin rum" (Green Room) iz Amsterdama, inače vodeća u ovoj oblasti za kompaniju "Asiks", razvila je potpuno nov način predstavljanja, plasiranja i prodaje svojih proizvoda, u saradnji sa samim Đokovićem.

On je postao dio kampanje "I MOVE ME" u kojoj učestvuju i mnoge poznate ličnosti, a kreativni direktor agencije Pol Silkoks istakao je koliko je velika stvar što je jedan takav sportista maneken baš "Asiksa".

"Energija i profil Novaka Đokovića bili su idealni za sjvež i energičan pravac našeg brenda. Pozitivnost kojom je doprinio kampanji dala nam je šansu da stvarno napravimo veliki iskorak na startu nove godine za 'Asiks'. To je sjajan novi proizvod za sezonu koja slijedi", rekao je Silkoks.

Srpski igrač otkrio je na nedavno završenom Australijan openu kako je došlo do saradnje.

"Veliki korak za mene, morao sam da budem 100% siguran da želim da promenim patike pre nego što sam to zapravo uradio. Znao sam da, ako postoji prilika za tako nešto, onda je to sada kada sam imao šest meseci pauze. Tehničko osoblje japanske kompanije ‘Asiks’ je dolazilo nekoliko puta u Monte Karlo gde sam trenirao, radili smo dosta na patici – fokus je bio na dimenzijama, detaljima i specifikacijama koje su prilagođene meni i mom stilu kretnje i proklizavanja. Zadovoljan sam, stvarno jesam, imao sam mnogo vremena da treniram u njima", otkrio je Đoković.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije