Tenis

Pratite nas na Google news

Bolić: Oduševljen sam onim što sam video u Banjaluci

Bolić: Oduševljen sam onim što sam video u Banjaluci
Foto: N.N. | Bolić: Oduševljen sam onim što sam video u Banjaluci
N.N.

Aleksadar Bolić, sportski direktor Teniskog saveza Srbije boravio je ovog vikenda u Banjaluci gde je obišao radove na pripremi teniskog spektakla "Adria tour" koji je planiran za 3. i 4. jul.

"Ono što se dešava u Banjaluci  je zaista fascinanto. Ja sam u Park Mladen Stojanović ušao u devet sati, izašao sam uveče u 18 i golim okom je vidljiv napredak u onom što se radi. S obzirom na sve to ne sumnjam da će sve biti spremno na vreme i izuzetno kvalitetno odrađeno. Ja u Banjaluku dolazim redovno, znao sam lokaciju, ali zaista sam oduševljen onim sam što sam video. Pogotovo jer sam u kontaktu sa kolegama iz Teniskog saveza Republike Srpske, znam kako je loše vreme, ali radovi idu više nego dobro. Očekujem da će sve biti u najboljem redu", rekao je Bolić.

Već sada interesovanje za "Adria Tour" je ogromno što je, kaže Bolić, normalno s obzirom na prisustvo prvog tenisera svijeta.

"Očekujem ogromno intersovanje i siguran sam da će 3.700 mesta biti malo, isto bi bilo i da su tribine mnogo veće.  Verujem da će video bimovi koji će biti postavljeni, privući ljude koji nemaju karte da budu deo spektakla i vide Novaka.  Adria selo je nešto što je zamišljeno kao jedan prostor gde će se biti veliki video bim na kojem će se moći pratiti mečevi, gde će se moći kupiti suveniri i gde će ljudi koji ne kupe karte biti blizu događaju i praktično direktni učesnici u njemu. Svakako će biti izuzetno zanimljivo i šteta bi bila za ljubitelje tenisa da propuste tako nešto", dodao je Bolić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije