Tenis

Bolnica na ATP turu sve punija

Bolnica na ATP turu sve punija
Foto: Ilustracija | Bolnica na ATP turu sve punija

Bolnica na ATP turu se kako vrijeme odmiče sve više puni. Velikom broju igrača koji će ranije otići na odmor ove godine su se pridružila još dvojica.

U pitanju su Tomaš Berdih (Češka) i Nik Kirjos (Australija).

- Žalim što moram da vas obavijestim da sam primoran da završim sezonu. Igram sa bolom u leđima još od Vimbldona i u Pekingu sam osjetio da nema poboljšanja. Ljekari su mi savjetovali da napravim pauzu i da se pripremim dobro za početak naredne sezone. Biću spreman za Australijan open - poručio je Čeh.

Sličnu poruku je imao i Kirjos.

- Povreda kuka koju sam doživio u Kvinsu se vratila. Igrao sam mnogo tenisa ove godine i kako ne bih rizikovao ozbiljnije probleme i operaciju odlučio sam da odmorim svoje tijelo i da se spremim za izazove koji me čekaju. Hvala svima na podršci, vidimo se 2018. godine - rekao je Australijanac.

Podsjetimo, ranije su sezonu završili Novak Đoković, Sten Vavrinka, Endi Marej, Kei Nišikori i Miloš Raonić.

Kada je završni turnir u Londonu u pitanju, učešće su za sada obezbijedili Rodžer Federer, Rafael Nadal, Aleksandar Zverev i Dominik Tim. Za preostala četiri mjesta bore se Marin Čilić, Grigor Dimitrov, David Gofan, Pablo Karenjo Busta, Sem Kveri i Kevin Anderson.

(novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije