Tenis

Brza reakcija policije: Pet osoba kažnjeno zbog preprodaje karata za Srpska open

Brza reakcija policije: Pet osoba kažnjeno zbog preprodaje karata za Srpska open
Foto: Grad Banja Luka | Brza reakcija policije: Pet osoba kažnjeno zbog preprodaje karata za Srpska open

BANJALUKA - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske identifikovali su do sada pet lica na području Republike Srpske (tri lica u Banjaluci i po jedno lice u Gradiški i Novom Gradu) koji su putem interneta pokušali preprodati karte za predstojeći teniski turnir "Srpska open" koji treba biti održan u Banjaluci, saopšteno je iz MUP-a RS.

Kako navode, karte su od ovih lica oduzete i iste će biti poništene od strane organizatora turnira, a lica su sankcionisana u skladu sa članom 28. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Pripadnici MUP-a Republike Srpske nastavljaju sa aktivnostima u pravcu identifikovanja lica koja se bave onlajn preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja, navode iz MUP-a.

Podsjećamo, ulaznice za susrete turnira Srpska open, koji se igra u Banjaluci od 16. do 23. aprila, rasprodate su u samo nekoliko časova, a ubrzo nakon toga na internetu su se pojavili oglasi o preprodaji, u kojima vlasnici karata za njih traže višestruko veće novčane iznose.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije