Tenis

Cvijanovićeva čestitala Đokoviću: Obradovali ste vjerne navijače u Srpskoj

Cvijanovićeva čestitala Đokoviću: Obradovali ste vjerne navijače u Srpskoj
Foto: N.N. | Cvijanovićeva čestitala Đokoviću: Obradovali ste vjerne navijače u Srpskoj

​BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, teniseru Novaku Đokoviću osvojenu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije i osvajanje 15. Grend slema.

"Upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom velikog uspjeha koji ste ostvarili na Otvorenom prvenstvu Australije. Sjajnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća dokazali ste da istrajnost i vjera u sebe daju rezultate. Osvajanjem sedme titule na ovom prestižnom takmičenju, obradovali ste brojne ljubitelje tenisa i sve Vaše vjerne navijače u Republici Srpskoj, te još jednom potvrdili da ste najbolji teniser na svijetu. Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i puno sreće",  navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

Čestitka i iz Ministartva porodice omladine i sporta

Ministar porodice,omladine i sporta, Sonja Davidović, takođe je čestitala Novaku Đokoviću osvajanje titule na Australija openu

"U ime Ministarstva porodice, omladine i sporta i svoje ime, upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja još jedne titule na Australija openu, do koje ste došli na impresivan način. I na ovom turniru ste podigli tenis na viši nivo, potpuno dominirali u svim mečevima i rivalima postavili vrlo težak domaći zadatak za naredne turnire", navela je ministrica Davidović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije