Tenis

Dejan Lukić pobjednik turnira u Vidrićima

Dejan Lukić pobjednik turnira u Vidrićima
Foto: N.N. | Dejan Lukić pobjednik turnira u Vidrićima

SOKOLAC - Dejan Lukić iz Rogatice pobjednik je rekreativnog teniskog turnira "Servis viner open 2018" u Vidrićima kod Sokoca, u konkurenciji 31 takmičara.

On je u finalnom meču pobijedio Dejana Kezunovića sa Sokoca čime je odbranio prošlogodišnju titulu, a treće mjesto pripalo je Stefanu Đurđiću sa Pala.

Predsjednik Teniskog kluba "Servis viner" Dejan Kezunović rekao je Srni da je turnir privukao kvalitetne tenisere rekreativce sa romanijske regije, kao i veliki broj posjetilaca teniskih terena u Vidrićima.

"Zahvaljujem teniserima učesnicima i publici za razumijevanje, jer smo u nekoliko navrata morali da odgađamo mečeve zbog loših vremenski uslova", rekao je Kezunović.

On je istakao da je organizovanje rekreativnog teniskog turnira opravdalo njegova očekivanja, jer je posjeta velikog broja mladih pokazala da raste zainteresovanost za "bijeli sport" i u manjim sredinama.

Za najbolja tri tenisera na turniru obezbijeđene su nagrade, pehari i diplome.

Organizator i domaćin ove sportske manifestacije, koja je otvorena 24. juna, a zatvorena sinoć, je teniski klub "Servis viner".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije