Tenis

Pratite nas na Google news

Dimitrov: Još se nisam oporavio, nimalo zabavno iskustvo

Dimitrov: Još se nisam oporavio, nimalo zabavno iskustvo
Foto: Tanjug/AP | Dimitrov: Još se nisam oporavio, nimalo zabavno iskustvo
N.N.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov kaže da se još uvijek nije u potpunosti oporavio od korona virusa te da mu borba s ovom bolešću nikako nije bila zabavna.

On je istakao da je tokom borbe s ovim virusom u početku imao problema s disanjem, a da je kasnije dobio i sve ostale simptome. Tako je izgubio čula okusa i mirisa, imao je bolove u tijelu i generalno se nije osjećao dobro.

"Imao sam problema s disanjem i nikako se nisam osjećao dobro. Bio sam umoran, potpuno sam izgubio čula okusa i mirisa, a mislim da sam na kraju imao sve simptome koje možete zamisliti i mogu reći da ovo nije bilo nimalo zabavno iskustvo", rekao je Dimitrov koji je nakon tri sedmice izašao iz izolacije, a nedavno je igrao i na jednom turniru u Francuskoj.

Nakon toga, on je rekao da je period izolacije podnio jako teško i da je puno vremena proveo sam, ali i da još uvijek nije spreman za takmičenje na najvišem nivou.

"Još uvijek nisam spreman za takmičenje na najvišem nivou jer se nisam u potpunosti oporavio. Teško sam podnio sve ovo, kući sam bio mjesec dana i više od 500 sati sam proveo sam, najmanje 20 dana po 24 sata. Bilo je puno mentalnih borbi i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Danas ne znam šta me očekuje, jedan dan se osjećam sjajno, a drugi čitav prespavam", rekao je Dimitrov.

Podsjećamo, Dimitrov je prvozaraženi igrač s teniskog turnira Adria Tour koji je organizovao Novak Đoković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije