Tenis

Đoković bijes nakon poraza iskalio na reketu

Đoković bijes nakon poraza iskalio na reketu
Foto: Tanjug/AP | Đoković bijes nakon poraza iskalio na reketu

Srpski teniser Novak Đoković je nakon šokantne eliminacije u singlu ponovo morao na teren, a ovaj put je s Fabiom Fonjinijem igrao četvrtfinale u dubl konkurenciji.

Đoković je očigledno bio jako frustriran zbog poraza od Filipa Kolšrajbera pa je nakon jednog izgubljenog poena sredinom drugog seta iskalio sav bijes koji se nakupio na reketu i ogradi koja se nalazi iza osnovne linije.

Naime, Novak je pri rezultatu 3:1 bacio reket ka zaštitnoj ogradi i tom prilikom je oštetio te nema sumnje da ga zbog ovog poteza očekuje kazna.

 

Podsjetimo, najbolji teniser svijeta eliminisan je u trećem kolu Mastersa u Indian Velsu, a savladao ga je Nijemac Kolšrajber sa 6:4, 6:4.

Đoković je na konferenciji za medije priznao da je tokom dubl meča razmišljao o porazu u singlu.

"Morao sam preći preko poraza za manje od sat vremena, ali moram priznati kako sam razmišljao o njemu na terenu tokom meča dublova. Kada bih udario dobar ritern, pitao sam se zašto nije bilo tako i ranije u singlu", rekao je Đoković.

Novak: Ne volim da gubim, nisam još na vrhuncu

Novak Đoković, najbolji teniser na svijetu, nije bio zadovoljan poslije poraza u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu.

Đokovića je pobijedio Nemac Filip Kolšrajber u dva seta, te zakazao duel osmine finala sa prvom "reketom" Francuske Gaelom Monfisom.

"Da budem iskren, ne volim da gubim... Posebno ne na turnirima kao što je ovaj, na turniru na kojem sam imao dosta uspeha u prošlosti. Imao sam jedan od 'onih' dana, dešava se...", rekao je Đoković.

Novak je u Kaliforniji igrao prvi turnir još od januara i titule na Australijan openu. On je u prvom meču na turniru protiv Bjorna Fratanđela priznao da se nije najbolje osjećao, ali je ipak očekivao da napravi uspjeh na ovom turniru.

Srpskog tenisera sada očekuje još jedan Masters, onaj u Majamiju, ali ni takmičenje ovdje još uvijek nije gotovo, s obzirom da se plasirao u polufinale dublova sa Fabiom Fonjinijem.

"Jednostavno moram da se pomirim sa time i okrenem sledeću stranicu. Pokušaću da osvojim titulu u dublu i dosta sam uzbuđen oko toga. Bez sumnje imam dosta toga na čemu moram da radim. Nisam na najvišem nivou to je sigurno, ali polako napredujem i nadam se da ću dostići vrhunac u Majamiju", jasan je Novak.

Vezana vijest: Srbin i Italijan u polufinalu Mastersa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije