Tenis

Đoković se oglasio nakon diskvalifikacije: Tužan sam, izvinjavam se

Đoković se oglasio nakon diskvalifikacije: Tužan sam, izvinjavam se
Foto: Tanjug/AP | Đokovic se oglasio nakon diskvalifikacije: Tužan sam, izinjavam se

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izvinio se zbog incidenta sa sudijom na US Openu i istakao da će diskvalifikacija sa turnira biti važna lekcija.

"Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog čuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Dodao je da želi da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvori u važnu životnu lekciju, kako bi nastavio da raste i razvija se kao čovjek, ali i teniser.

"Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve", istakao je Đoković.

Srpski teniser je sinoć diskvalifikovan sa njujorškog grend slema, pošto je po završetku jedanaestog gema u meču četvrog kola sa Pablom Karenjom Bustom, nehotice lopticom pogodio linijskog sudiju. On je u namjeri da lopticu pošalje ka sakupljaču loptica iza sebe istu nenamjerno uputio prema linijskom sudiji i slučajno je pogodio u vrat.

Povezana vijest:

Đoković diskvalifikovan sa US Opena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije