Tenis

Đokovići upozoreni zbog ruskih zastava

Đokovići upozoreni zbog ruskih zastava
Foto: B92 | Đokovići upozoreni zbog ruskih zastava

Novak Đoković i njegova porodica je upozorena od strane Australijan opena pošto je Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera, snimljen sa navijačima koji su nosili ruske zastave, prenose mediji u Australiji.

Otac srpskog asa rekao je na snimku „Živeli Rusi“ i na trenutak bio u društvu čovjeka sa zastavom Rusije na kojoj je Vladimir Putin. Kasnije su ti navijači izbačeni iz kompleksa, prenosi Sport Klub.

“Mala grupa navijača je pravila probleme sa nedozvoljenim zastavama. Biće suočeni sa posljedicama. Igrači i njihovi timovi su upozoreni na politiku turnira što se tiče zastava i na svaku situaciju u kojoj prave prekršaje. Nastavićemo da radimo sa obezbjeđenjem i državnim strukturama“, stoji u saopštenju Australijan opena.

Direktor turnira Kreg Tajli, koji se borio za dolazak Novaka Đokovića na ovogodišnji Australijan open, odlučio je da nema nikakvih sankcija za Srđana Đokovića. Organizatori su ranije odlučili da zabrane navijačima da unose ruske i bjeloruske zastave na turnir, a nekolicina ruskih se našlo na meču između Đokovića i Andreja Rubljova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije