Tenis

Dodik: "Srpska open 2023" najveći sportski događaj u BiH (FOTO)

Dodik: "Srpska open 2023" najveći sportski događaj u BiH (FOTO)
Foto: Nezavisne novine | Dodik: "Srpska open 2023" najveći sportski događaj u BiH (FOTO)

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske obišao je sa predstavnicima Teniskog saveza Republike Srpske radove na terenima za "Srpska open 2023".

Draško Milinović, predsjednik Teniskog saveza RS, zahvalio se Dodiku na podršci za ovaj, kako je rekao, istorijski projekat u Republici Srpskoj.

"Zaista je bilo i skeptika koji su mislili da nećemo stići da uradimo sve, ali mislim da smo ih razuvjerili", rekao je on.

Što se tiče ulaznica za turnir, Milinović je rekao da će biti dva nivoa ulaznica, a da će za terene 2 i 3 će biti pet maraka.

"Što se tiče centralnog terena, biće tri nivoa ulaznica i najbolje je da se to radi onlajn", istakao je Milinović.

Dodik je rekao da će sva logistika biti spremna do 5. aprila.

"Banjaluka dobija veliki sadržaj za sebe i za sport. Ovo ovdje okolo je sve novo. Ovo je najveći sportski događaj u BiH", rekao je Dodik.

On je dodao da će nakon završetka teniskog spektakla biti napravljen pokretni krov kako bi Banjaluka dobila multifunckionalnu dvoranu.

"Ovdje sam da potvrdim da će sve biti spremno do 5. aprila, a tada ćemo dobiti i sve potrebne dozvole. Dvorana koja će primati 6.000 gledalaca biće premala za sve zainteresovane. Ovo je kapitalni projekat za Banjaluku i Republiku Srpsku", rekao je predsjednik RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije